ARM400 vanaf 22. mei tot 30 juni 2010

english version below

«Op een dag wordt je wakker…» En dan blijk je in een gebied te wonen waar een keten van cultuurprojecten geïnstalleerd is.”
(G. Wevers; Via 2018)
Om deze droom realiteit te maken biedt Maastrichts rauwste experimentele kunstpodium zichzelf te huur aan.

kt_layout_01_def
ARM 400_persbericht_def
huurcontract_ARM400
huurcontract_ARM400
arm400_woonkrant

Voor slechts 17 cent per dag beheert u één vierkante meter van Artspace Rondeel Maastricht (ARM).
Minimale huurtermijn is één jaar. Tijdens de KunstTour (22-24 mei) start de verkaveling. Het mooie is dat de totale huursom altijd aan de Maastrichtse cultuur ten goede komt. Of u nu kiest voor het podium, maisonette, muur of de backstage, u kiest voor één vierkante meter duurzaamheid, kwaliteit en oprechte cultuur. Het ARM is een vrijplaats waar toekomstige initiatieven internationaal gestekt en gekweekt worden. Het is een onafhankelijke plek die ruimte biedt aan experiment, internationalisering en creatieve industrie. Met de beoogde 400 huurders gaat de huursom naar de uiteindelijke genereuze huurbaas: Belvédère. ARM stelt echter een voorwaarde. Het bedrag wordt door Belvédère en de gemeente Maastricht met een factor 1,3 geherinvesteerd in cultuurmakers en nieuw cultureel erfgoed. Dat betekent 33.000,– voor vernieuwende en oorspronkelijke initiatieven die binnen de stad een creatief vliegwiel aanzwengelen. Uw 17 cent wordt zomaar 23 cent!

Een «win-win» situatie
Zelfs wanneer het ARM niet geheel wordt verhuurd of Belvédère de boot afhoudt, blijft uw investering een investering in cultuur. Bij dit zeer onwaarschijnlijke scenario, kunt u ervoor kiezen uw bijdrage te doneren aan ARM. Ook dan blijft u trotse huurder van één vierkante meter ongepolijst creatief ondernemersschap. Wordt daarom onderdeel van het grootste huurcollectief van Maastricht: ARM. Vanuit de basis helpt u mee om die titel “Europese Culturele Hoofdstad 2018” binnen te slepen.

Advertisements

0 Responses to “ARM400 vanaf 22. mei tot 30 juni 2010”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Network


Join 4 other followers

Advertisements

%d bloggers like this: